Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 

SEO učilnica / Video kotiček

SEO video kotiček 
 

Uvod v optimizacijo


Video predstavi osnove optimizacije strani - Spletnik SEO. Seznanili se boste s potekom optimizacije, ki jo izvajamo za naše stranke. Optimizacija je sestavljena iz vrste aktivnosti, ki jih izvajamo za vašo čim višjo pozicijo na Googlu.

 
 

Kaj so longtail ključne besede?

Gre za besede, ki so malokrat iskane po iskalnikih. Vendar ko so vpisane generirajo konverzijo. V tem videu bomo govorili o krivulji iskanj po ključnih besedah. Razložili bomo, zakaj je nevarno ignorirati "rep" te krivulje, kamor sodijo longtail ključne besede in kako jih lahko kar najboljše izkoristite sebi v prid.

 
 

Bloganje za višje pozicije

Uporabite bloganje za nastop vašega podjetja na spletu. Na kaj morate biti pozorni pri pisanju bloga za uspeh od lokacije bloga, prodajanje preko bloga, razpršitev kakovostnih vsebin in učinkovitost objav.

 
 

Izgradnja povratnih povezav

Izgradnja povratnih povezav (link building) bo pripomogla dvigu optimizacije vaše spletne strani. Na kaj morate biti pozorni pri izgradnji povratnih povezav na kvaliteto ali kvantiteto povezav? Kaj morate iskati in najti preden začnete z izgradnjo povratnih povezav za vašo spletno stran?


 
 

 4 strategije optimizacije spletnih strani

V videu predstavimo znanje, kako začeti z optimizacijo ter katere 4 strategije je potrebno upoštevati pri optimizaciji. Pri optimizaciji moramo definitivno upoštevati vsebino, ključne besede, strategijo izgradnje povratnih povezav in vključiti socialno komponento.

 
 

Kako pridobiti kakovostne povezave?


Pridobiti kakovostne povezave je cilj vsakega, ki ima spletno stran. Vas zanima, kaj definira dobre in kakovostne povezave? Oglejte si video in spoznali boste 10 načinov, kako pridobiti in vzpostaviti kakovostne povezave za vašo spletno stran.

 
 

Vpliv raznolikosti povezav na rangiranje spletne strani


Raznolikost zunanjih povezav ima močan vpliv na pozicioniranje v iskalnikih kot so Google, Yahoo in Najdi.si. Uporabite raznolike povezave v svojo dobrobit in korist svojega podjetja.

 
 

Kako uporabiti poteklo vsebino za optimizacijo strani?


Štirje načini, kaj narediti z vsebino vaše spletne strani, ki je potekla in ni več relevantna. Kako vam lahko potekla vsebina koristi za dvig optimizacije vaše spletne strani?

 
 

Optimizacija nove spletne strani


Oglejte si video, če razmišljate v izdelavi nove spletne strani in si želite hitro optimizacijo na iskalnikih. Kaj so prednosti in slabosti novih spletnih strani?

 
 

Sortiranje ključnih besed


Katerim besedam dati prednost pri optimizaciji spletne strani? Nekatere besede privabljajo veliko obiska, druge imajo visok odstotek konverzij, s tretjimi dosegate določene tipe obiskovalcev in njihove namere. Oglejte si, kako vam lahko pri tem pomaga segmentiranje besed in kako ga izvesti.


Klikni za več >>


 

  1    2