Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 

SEO učilnica / Video kotiček

SEO video kotiček


 
 

Sortiranje ključnih besed


Katerim besedam dati prednost pri optimizaciji spletne strani? Nekatere besede privabljajo veliko obiska, druge imajo visok odstotek konverzij, s tretjimi dosegate določene tipe obiskovalcev in njihove namere. Oglejte si, kako vam lahko pri tem pomaga segmentiranje besed in kako ga izvesti.


Klikni za več >>


 
 
 

Link juice in razporeditev Page Ranka


Kako na uvrstitev na Googlu vpliva Link juice vaše spletne strani? Kaj je Link Juice? Kaj je Page Rank? Kako lahko na spletni strani razporejamo link juice?
Z vašo spletno stranjo se želite uvrstiti čim višje v iskalnikih in denimo, da ciljate le na eno ključno besedo, ki je za vaš posel najbolj pomembna.
 
 
 

Unikatna vsebina


Video predstavlja 3 načine, kako ustvariti unikatno vsebino? Zakaj vam unikatna vsebina koristi? Kako z unikatno vsebino do prve strani na Googlu?

 
 

Stopnja zaupanja (trust rank)


Dejavnik z velikim pomenom na optimizacijo je tudi stopnja zaupanja. Katere spletne strani imajo največjo stopnjo zaupanja? Katere spletne strani imajo nizko stopnjo zaupanja? Kako stopnjo zaupanja (angl. trust rank) izkoristiti v svoj prid vam, si oglejte v videu.


Klikni za več >>


 
 

Kakšna je pot do konverzije?


Kaj je konverzija? Kako vam konverzija in merjenje konverzije lahko dvigne prodajo vaših izdelkov ali storitev? Kakšna je uspešna pot do konverzije? Podučite se o konverzijah s pomočjo videa.

 
 

Original vsebina vs. kopirana vsebina


Video predstavi način, ki se ga poslužujejo iskalniki, da odkrijejo kdo ima originalno vsebino na spletu in katere spletne strani vsebujejo zgolj kopijo. Kako bo iskalnik določil, kaj je original in kaj je kopija.

 
 

Prikazovanje vsebine s pomočjo javascripta


Na kakšen način lahko prikazujete vsebine s pomočjo javascripta, brez da vas pri tem iskalniki kaznujejo z neuvrstitijo zaradi ne primerne uporabe.

   1     2