Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 


Storitve, ki jih vključuje optimizacija strani


"Želim si biti na 1. strani na Googlu" ... to je po navadi stavek, ki ga najpogosteje slišimo iz ust naših bodočih in obstoječih naročnikov. Vsi si želimo biti prvi, želja pa je le nekaj drugega kot realnost. V realnem svetu bo namreč priti na prvo stran v Googlu vedno težje.
Optimizacija spletnih strani je zagotovo rešitev! Kako pa ta poteka pod okriljem Spletnik SEO strokovnjakov?
1. SEO svetovanje in analiza


Z analizo spletne strani se optimizacija strani šele dobro začne. Za vrhunski rezultat si je najprej treba zastaviti cilje.
V skladu z njimi je nato potrebno preveriti zmožnosti, po katerih se spletna stran v določeni panogi sploh lahko uvrsti na prve strani v iskalnikih.


SEO analiza vključuje tako pregled panoge kot tudi tehnične aspekte vaše spletne strani in ko določimo ključne besede, po katerih naj bi se optimiziralo vašo spletno stran, lahko govorimo o načrtih in rešitvah za naprej.

Glede na to, da obstaja množica spletnih strani, ki po kvaliteti variirajo od tistih najboljših do tistih, ki se še komaj odpirajo, vam Spletnik SEO strokovnjaki podajo pravo rešitev, vendar šele in izključno po strokovni analizi, ki običajno traja nekaj dni.

Svetovali vam bomo v skladu z vašimi zmožnostmi, saj Spletnik SEO strokovnjaki vašo spletno stran lahko tudi zavrnejo.
Dejstvo je, da se resno podjetje dobrih uvrstitev v iskalnikih lahko nadeja le s konkurenčno spletno stranjo, na katero se bodo kupci in spletni pajki še vračali.
V ospredju je tako ali tako končni rezultat - Prva stran v iskalnikih in čim več zadovoljnih kupcev!  Več >>

2. Prilagoditev spletne strani iskalnikom


Po analizi spletne strani je na vrsti poseg v spletno stran
Spletna stran v iskalnikih nima možnosti, če ne "govori istega jezika" kot spletni pajki!
Ti ne bodo prišli na spletno stran sami od sebe in vas kar takoj postavili na najvišje pozicije samo zato, ker spletna stran "izgleda lepo". Najprej jim je potrebno omogočiti, da se sploh lahko sprehajajo po vaši spletni strani in iz nje zberejo podatke na podlagi katerih bi lahko "poročali" spletnim iskalnikom.

Prepričamo se, da ima vsaka podstran na spletni strani ustrezne zaznamke (tag-e), čisto kodo in da je vsebina optimizirana po vnaprej izbranih ključnih besedah. Spletnik SEO strokovnjaki se posvetijo vsaki posamezni strani, oblikujejo prilagojene naslove, opise, imena slik in vse, kar je potrebno, da spletno stran spletni pajki obiščejo še pogosteje.

Poseg v spletno stran s pomočjo t. i. "white hat" metod zahteva obilico uredniškega in programerskega znanja, saj pri tem veliko vlogo igrajo spretna uporaba spletnih orodij, znanje pisanja kvalitetne in marketinško naravnane spletne vsebine ter sposobnost tehnične prilagoditve dizajna in drugih elementov na spletni strani. Elemente spletni pajki lahko zaznajo kot svežo in relevantno vsebino, ki podaja tiste informacije, ki naj bi obiskovalcem spletne strani dajale prave odgovore na njihova vprašanja in želje. Več >>

3. Izgradnja povratnih povezav


Bi radi, da vaši kupci vaše podjetje priporočajo tudi vsem tistim, ki jih poznajo?
Prepričani smo, da si tega zelo želite. Toda ljudje ponavadi poslušamo le tiste, ki jim najbolj zaupamo. Enako je, ko gre za iskanje preko iskalnikov.
Google na primer bolj zaupa starejšim, avtoritativnim spletnim stranem, ki imajo kvalitetno vsebino.
V primeru, da na vašo spletno stran vaše potencialne kupce usmerja kvalitetno izgrajena povratna povezava iz dobro rangirane spletne strani, to za iskalnike pomeni priporočilo.

Ko se bo vaša spletna stran preko relevantnih povratnih povezav začela pojavljati tudi tam, kjer se nahajajo vaši kupci (v spletnih direktorijih, imenikih, portalih, blogih, socialnih omrežjih itd.), se dejansko lahko nadejate visokih uvrstitev v iskalnikih. Povratne povezave spletni pajki zelo cenijo, še več, te naj bi bile ta trenutek še najbolj "vroč artikel na trgu".
Ker pa seveda ni vsaka povezava na vašo spletno stran tudi dobra povezava, je pri izgradnji povratnih povezav potrebna tudi obilica znanja, potrpljenja in predvsem prostega časa. Več >>

4. On - Line PR


Z izgradnjo povratnih povezav optimizacija strani še zdaleč ni končana. Ta namreč zahteva svoj čas. Povezave ter vsebino je potrebno osveževati in dodajati.
Z izgradnjo profilov na socialnih omrežjih, pisanjem člankov na blogu, e-mail marketingom in vzdrževanjem komunikacije z vašimi potencialnimi in obstoječimi kupci se poleg povezav med ljudmi na dolgi rok definitivno širi tudi zavedanje vaše znamke. To je seveda zelo pomembno, ko gre za avtoriteto v določeni panogi.
Za doseganje visokih pozicij v iskalniku na več ključnih besed je v podjetju potrebno imeti ustreznega poznavalca spletnega marketinga ter programerja, ki bo znal implementirati njegove zamisli.

On-line PR pripomore k "vidnosti" vaše spletne strani, vaše znamke, vašega posla. Ali bo ta uspešen ali ne, bo v veliki meri odvisno od sosledja aktivnosti na spletni strani, posega v "zdravo okolje" vaše spletne strani ter vzdrževanja in nadgrajevanja zaupanja vaših kupcev v vaše produkte. Vaši kupci si morajo želeti vašega produkta.

Izgradite si torej avtoriteto in kredibilnost ter ohranjajte kvalitetno komunikacijo z vašimi kupci. Optimizacija strani vključuje tudi pojavljanje na socialnih omrežjih, pisanje PR člankov in objavljanje vaše vsebine v medijih, kjer vaši kupci ravno ta trenutek že iščejo vaš produkt. Vse to lahko za vas počnejo izkušeni strokovnjaki.
Več >>


5. SEO spremljanje in poročanjeVsak mesec preverjamo "stanje" vaše spletne strani v iskalnikih in vam redno poročamo o učinkovitosti optimizacije strani.
Pri tem vam bo zagotovo v oči padel tudi vidik spremljanja vaših najbližjih konkurentov. Če želimo vašo spletno stran uvrstiti in predvsem nato tudi učvrstiti na vrhu iskalnikov, je potrebno vaše tekmece spoznati "v dušo".

Spletnik SEO optimizacija strani vključuje izčrpno poročilo o posegih v vašo spletno stran, o povratnih povezavah, o stanju v med socialnimi omrežji in o tem, kako so pri optimizaciji strani dejavni vaši tekmeci.
Glede na to, da se optimizacije strani kot SEO strokovnjaki ne lotevamo nepremišljeno, temveč sledimo preverjenemu receptu, vam bomo v poročilu poročali tudi o novih možnostih promocije, ki se bodo skozi proces optimizacije odpirale kot po tekočem traku.

Vmesne rezultate primerjamo s tistimi, ki smo jih pridobili z začetno analizo spletne strani in tako stalno sledimo trendu, ki smo si ga določili za naš glavni cilj.
Več >>

 

Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani. Poganja Spletnik.

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.