Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 


SEO spremljanje in poročanje


Poleg izboljšav na vaši spletni strani naša storitev vključuje tudi sprotno spremljanje rezultatov in poročanje o učinkih, ki smo jih dosegli v procesu optimizacije strani. Spremljali bomo tudi korake vaših tekmecev, torej vedno bomo en korak pred njimi!
Poleg izboljšav na vaši spletni strani naša storitev vključuje tudi sprotno spremljanje rezultatov in poročanje o učinkih, ki smo jih dosegli v procesu optimizacije spletnih strani. Prav tako bomo spremljali korake vaših tekmecev.

Pri spremljanju in merjenju učinkovitosti si pomagamo z orodji, kot so Google Analytics, Google Webmaster, Spletnik Monitor ključnih besed in druga.

Ker je tolmačenje te napredne analize zelo zapleteno, priporočamo, da jo prepustite strokovnjakom. Orodja ponujajo ogromno različnih parametrov, preko katerih je možno izmeriti skoraj vse bistvene pomembne stvari za vašo spletno stran.

V primeru, da optimizacijo strani v celoti prepustite nam, ste vsak konec meseca deležni izčrpnega poročila, v katerem je jasno napisano, kaj smo na vaši spletni strani preuredili ali dodali.


Iz poročila je razvidno tudi, kako vaša spletna stran napreduje v iskalnikih, iz katerih virov povezav pride največ kvalitetnih obiskovalcev in katere dele vaše spletne strani bi bilo dobro testirati z boljšimi verzijami strani in podobno.

Kar je najlepše - lahko boste spremljali vaše tekmece, torej tega vidika ne bomo izpustili, saj menimo, da je vedno potrebno biti vsaj en korak pred njimi.


  
Vaša spletna stran bo z vsakim dnem pridobivala na uvrstitvi, vaši tekmeci bodo zaostajali, vi pa boste dobivali poročila.


Če ne veste, kako se na vaši spletni strani obnašajo vaši kupci, ne veste niti, česa si najbolj želijo. Z merjenjem učinkovitosti SEO optimizacije in spremljanjem dejanj, ki jih SEO strokovnjaki pri tem izvajajo, boste vaš posel izstrelili v nebo! 
Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani. Poganja Spletnik.

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.