Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI S SPLETNIK SEOSpletnik SEO je storitev, s katero bomo vaše spletne strani lansirali na vodilna mesta v iskalnikih.

POVEČAN OBISKPOVEČANO ŠT. POVPRAŠEVANJPOVEČAN DOBIČEK 
 

 

 

SPLETNIK
SEO MONITOR

Preverite, kako se vaša spletna stran uvršča v iskalnikih?PRVI NA GOOGLU,
PRVI V POSLU!

Resnica o optimizaciji za iskalnike končno razkrita! Še nimate svojega izvoda?

SPLETNIK
SEO UČILNICA

Izvajate optimizacijo strani? Prijavite se na e-učilnico brezplačno.BREZPLAČEN
E-KOMPLET

Vse kar potrebujete, da boste prehiteli vašo konkurenco na Googlu!

Optimizacija strani vključuje 

SEO svetovanje in analiza

Optimizacija strani brez predhodne analize in svetovanja o tem, po katerih ključnih besedah optimizirati, ne more imeti večjega učinka. Spletnik SEO strokovnjaki vam bodo ponudili najboljšo rešitev.

Prilagoditev spletne strani iskalnikom

Takoj po obsežni analizi vaše spletne strani se optimizacija strani nadaljuje s posegom v vašo spletno stran tako s tehničnega kot tudi vsebinskega vidika.
Vaša spletna stran bo uporabnikom nudila lepo uporabniško izkušnjo.  Izgradnja povratnih povezav


Optimizacija strani se nadaljuje z izgradnjo povratnih povezav, s katerimi vašo spletno stran SEO strokovnjaki pozicionirajo tja, kamor prihajajo tudi vaši kupci. Relevantne povratne povezave bodo iskalnikom zelo všeč.


On - Line PR


Izgradite si avtoriteto in kredibilnost ter ohranjajte kvalitetno komunikacijo z vašimi kupci. Optimizacija strani vključuje tudi pojavljanje na socialnih omrežjih, pisanje PR člankov in objav na medijih, kjer vas iščejo.

SEO spremljanje in poročanje

 

Če je optimizacija strani učinkovita, nam lahko pove le redno spremljanje rezultatov. Poročali vam bomo o spremembah pozicije v iskalnikih in metodah, ki jih bomo pri tem uporabili in seveda o vaših tekmecih.
Zakaj optimizacijo strani zaupati podjetju Spletnik?


Prepričani smo, da je SEO optimizacija strani pravi način, s katerim lahko podjetje na dolgi rok računa na kvaliteten obisk na spletni strani. Vsak dan se srečujemo s spletnimi stranmi, ki se komajda odpirajo, ne ponujajo relevantnih informacij ali pa nanje naletimo le po naključju. Prostora na 1. strani v iskalnikih je le za 10 podjetij, ki pa si tako ali drugače delijo 80 % kupcev. Ti pa običajno obiščejo le 1. stran.


Izdelali smo že preko 600 spletnih strani in 100 spletnih trgovin, medtem pa smo na prvo stran iskalnika Google pomagali že več kot 400 podjetjem!


Optimizacija strani za iskalnike, ki jo bomo za vas izvajali s pomočjo kvalificiranih Google strokovnjakov,  prijaznih in odzivnih spletnih urednikov ter marketinške ekipe za vas lahko pomeni le tri stvari: povečan obisk, povečano število povpraševanj in seveda povečan dobiček! Zahtevajte ponudbo!  
 
 * Polja označena z zvezdico so obvezna
 
 

Vaših podatkov ne bomo uporabljali v neetične namene, naša Spletnik SEO storitev temelji na zaupanju in medsebojnem sodelovanju.

 


Imate vprašanja glede optimizacije strani? Prijavite se na Spletnik SEO učilnico, kjer vam bomo s pomočjo videov redno svetovali glede izboljšanja uvrstitev vaše spletne strani.

Spletnik SEO blog


Več člankov iz bloga >>
 

   SEO video kotiček 

Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani. Poganja Spletnik.

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.