Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 


On-line PR


Optimizacija strani poleg analize, prilagoditve spletne strani iskalnikom in izgradnje zunanjih povezav vključuje tudi on-line PR. Medtem ko je že za izgradnjo povezav potrebno imeti dobro optimizirano vsebino na spletni strani, jo je sedaj potrebno objavljati tudi tam, kjer se nahajajo vaši potencialni kupci.  
Marketing preko socialnih medijev nam daje nove razsežnosti povezovanja z novimi in obstoječimi strankami, naročniki in partnerji. Hkrati pa nam pomaga tudi pri optimizaciji strani.
Še niste nikoli pisali bloga? Še niste na Facebooku in Twitter-ju? Prepustite to delo strokovnjakom!

Ne glede na to, kateri način izberete: ustvarjanje skupnosti za podporo svojim strankam ali blog, s katerim javnost seznanjate s svojimi storitvami. S tem ustvarjate višji nivo kredibilnosti ali želite postati avtoriteta, socialna mreža postavlja vaše podjetje na čelo te tržne priložnosti.

Socialna omrežja, kot sta Facebook in Twitter, so idealni kanali za pošiljanje kratkih sporočil, izgradnjo povratnih povezav in obveščanje o dogodkih ter dejanjih. Imajo tudi učinek viralnega prenašanja marketinškega sporočila, kar pomeni, da če bo vaša stvar nekomu všeč, je ta jutri lahko všeč tudi vsem njegovim prijateljem!

Blog je platforma, kamor objavljate svoje članke, ki jih lahko bralci komentirajo, kritizirajo, hvalijo ali pa priporočajo. Pisanje bloga je lahko utrujajoče, je pa gromozanski prispevek k oblikovanju in osveževanju kvalitetne vsebine na vaši spletni strani.
PR članke bomo objavljali tudi tam, kjer bodo informacije iskali tisti kupci, ki si želijo vašega produkta.

Oboje lahko uporabite tudi za nagradne igre in raznorazne promocije izdelkov, saj lahko na tak način hitro dosežete velik krog ljudi. Obenem pa boste pridobili njihove kontakte, ki jih lahko nadalje uporabite za izvajanje vašega profesionalnega e-mail ali sms marketinga.

To je tudi idealni kanal za uveljavljanje blagovne znamke ali za utrditev ugleda že popularne blagovne znamke.
Gradili boste na avtoriteti, kupci vam bodo zaupali, vaša spletna stran pa bo vidna tudi v socialnih medijih.


Definitivno smo pravi naslov, da vam pomagamo združiti socialno mrežo, optimizacijo strani in druge strategije za najboljšo predstavitev vašega podjetja na spletnem trgu. Hkrati pa vašim strankam pomagamo, da postanejo del vaše mreže in povečamo naklonjenost vaših ciljnih kupcev!

Namesto vas bomo ustvarili vaš profil na Facebook-u in Twitter-ju, oblikovali blog z vašim CGP-jem, pisali članke in jih objavljali tja, od koder bodo začeli prihajati samo tisti kupci, ki vas bodo spoznali kot avtoriteto ali prave prijatelje!


Gradite na avtoriteti in kredibilnosti, naj si vaši potencialni kupci zaželijo vašega produkta!
Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani. Poganja Spletnik.

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.