Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju

E-komplet za optimizacijo strani:

Vaš brezplačen e-komplet vsebuje:


  • e-priročnik: "Prvi na Googlu, prvi v poslu",
  • brezplačni test o uvrstitvi vaše spletni strani v iskalnikih: Spletnik SEO Monitor ključnih besed,
  • 3 brezplačna orodja za analizo vaše spletne strani
  • 10 brezplačnih lekcij v sklopu Spletnik SEO učilnice (30 dni) in
  • večje število videov na temo optimizacije s praktičnimi nasveti.


E-priročnik: “Prvi na Googlu, prvi v poslu”


Predstavljamo vam e-priročnik "Prvi na Googlu, prvi v poslu". Z njim boste pridobili zgoščeno, ažurno in ključno znanje za samostojno optimiziranje spletnih strani. Takoj ga lahko uporabite v praksi v sklopu vaših trženjskih aktivnostih na internetu in pričnete zasedati vodilna mesta v rezultatih spletnih iskalnikov.

Optimizacija spletnih strani (SEO) je eden od ključnih stebrov uspeha na internetu. Vsi, ki internet resno uporabljajo kot orodje za trženje, so s tem že seznanjeni. Optimiziranje zahteva le minimalen denarni vložek, a neprestano skrb za rezultate - vendar pa bo vaš trud bogato poplačan, saj je to ena od trženjskih aktivnosti na internetu, ki se najbolj izplača. Žal obstaja velika verjetnost, da to že ve tudi vaša konkurenca!


SEO Učilnica

Za vas smo pripravili SEO učilnico, preko katere boste dobili koristne nasvete za samostojno optimizacijo spletnih strani. V desetih lekcijah vam bomo predstavili najpomembnejše vidike kakovostne optimizacije, od raziskave trga in konkurence, do pravilne implementacije onsite elementov ter učinkovitih offsite strategij.

Vsaka lekcija vsebuje tudi naloge, ki smo jih pripravili za praktično usposabljanje. Saj veste, vsa teorija vam nič ne koristi, če je ne znate uporabiti v praksi.Nepogrešljivo orodje za optimizacijo strani:
Spletnik SEO monitor ključnih besed

Brezplačno preverite, kako visoko se vaša stran uvršča v iskalnikih.
Spletnik SEO Monitor ključnih besed je izredno uporabno spletno orodje, ki za vas preverja, kako visoko se vaša spletna stran uvršča za posamezne ključne besede v iskalniku Google.
Spletnik orodja za pomoč pri optimizaciji spletnih strani


Z našimi SEO orodji lahko preverite nekatere elemente onsite optimizacije, kreirate html kodo za vaše meta podatke in preverite ali je vaša spletna stran prijazna do spletnih pajkov.

SEO orodja:

- Generator meta oznak
- Preverjevalec onsite elementov
- Preverjevalec programske kodeVideo: Uvod v optimizacijo


Video vam predstavlja našo storitev Optimizacija strani - Spletnik SEO. Seznanili vas bomo s potekom optimizacije, ki jo bomo izvajali za vašo spletno stran. Optimizacija spletnih strani je namreč sestavljena iz večih delov, ki so del celotne rešitve.Video: Kaj so longtail ključne besede?


V tem videu bomo govorili o krivulji iskanj po ključnih besedah. Razložili bomo, zakaj je nevarno ignorirati "rep" te krivulje, kamor sodijo longtail ključne besede.Video: Bloganje za višje pozicije


V videu bloganje za višje pozicije je opisano, kako lahko s pomočjo pravilne uporabe bloga pridobite višje pozicije v iskalnikih.Video: Izgradnja povratnih povezav


V video si lahko ogledate, kaj je bolj pomembno – kvaliteta ali kvantiteta pri ročni izgradnji povratnih povezav za višjo pozicioniranje na iskalnikih?Video: 4 strategije za optimizacijo strani


V tem videu govorimo o tem, katere so 4 enostavne strategije s katerimi se na spletni strani ponavadi lotimo optimizacije strani.
Video: Kako pridobiti kakovostne povezave?


Video predstavitev različnih taktih za pridobitev kakovostnih povezav, ki bodo pozitivno vplivale na vašo optimizacijo, torej naravno postavitev.