Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 

SEO učilnica / SEO blog za optimizacijo straniBlog za optimizacijo strani

Nazadnje dodani članki:

18.Januar, 2011
Optimizacija strani ali BOJ za prevlado v iskalnikih
Z internetom se razvijajo tudi spletne strani in danes ni več dovolj osnovna informacija o izdelku ali storitvi. Zaradi množice spletnih strani se začenja boj za prve pozicije v iskalnikih. Katera stran je prva, lepša, boljša in preglednejša? Koga bodo kliknili tisti, ki bodo iskali po ključnih besedah na katere ciljajo posamezne spletne strani?
Več o tem >>

4. Januar, 2011
Tri v enem
Na koncu leta si vsi postavimo cilje za novo leto. In vaš letošnji cilj je sigurno povečanje prodaje tudi preko spletne strani. Vas zanima, kako lahko vplivate na prodajo? Zadeva je zelo preprosta, a od vas zahteva čas. Za začetek si preberite, kaj lahko storite sami, ali pa se za voljo dobrih rezultatov obrnite na spletne strokovnjake, kot smo mi.
Več o tem >>

28 .December, 2010
Si želite mimoidočih ali zasledovalcev?
Kako postati najboljši bloger veste, a kaj vam koristi dober blog brez bralcev? Tokratna tema je namenjena optimizaciji bloga. Beseda optimizacija vam je na tej točki najbrž že znana, a vseeno ponovimo osnove.
Več o tem >>

21. December, 2010
Ste prisotni tudi tam, kjer se nahaja največ vaših kupcev?
Socialni mediji so postali vsakdanja praksa vseh, ki se ukvarjajo z optimizacijo strani. Ta medij nam namreč pomaga, da preko njega gradimo povratne povezave na spletno stran. Gre za močno orodje, ki nam v relativno kratkem času prinese velik uspeh.
Več o tem >>

30. November, 2010
Optimizacija za tiste, ki si upajo več!
Na tej točki vemo o optimizaciji strani že ogromno. Do sedaj smo vam postregli že z vsemi osnovnimi informacijami, ki jih morate vedeti na temo optimizacije strani. Da pa zadeva prehitro ne postane dolgočasna, sem tokrat našla nekaj več. Predstavila vam bom 5 novih, svežih in še neznanih prijemov, ki jih marsikdo ne uporablja.
Več o tem >>

16. November, 2010
Tudi PDF je lahko SEO
Pred kratkim smo vam že razkrili, kako se optimizira slike na spletni strani. Danes pa vam razkrivam, kako narediti PDF datoteke iskalnikom prijazne. V veliki večni PDF datoteke vsebujejo ogromno koristnih informacij. Zato je prav, da jih imate na svoji spletni strani. Sploh če gre za kataloge, navodila ali koristne nasvete. PDF dokumenti namreč vsebujejo veliko relevantne vsebine, ki vam pomaga pri višjih uvrstitvah v spletnih iskalnikih.
Več o tem >>

16. November, 2010
Dolgorepe ključne besede
Spletni marketing je vse bolj zasičen z zvenečimi izrazi, ki pomenijo še bolj odmevne pojave. Eden izmed takšnih so »long tail« ključne besede, ki je zanimiv in pomemben za oglaševanje na iskalnikih, zato zasluži tudi svoje mesto na našem blogu.
Več o tem >>

10. November, 2010
Slika pove 1000 besed
Nov teden in nov članek. Prejšnji teden sem vam predstavil nekaj smernic, kako ustvariti učinkovit landing page (v nadaljevanju LP), tokrat pa bi se rad poglobil samo v en kriterij dobrega landing page-a ter spletnih strani – to so slike.
Več o tem >>

8. November, 2010
S spletno stranjo na olimpijske igre
Hitrost ni ključnega pomena le pri športu. Tudi v spletnem marketingu ima zelo pomembno vlogo. Iskalniki bijejo hud boj, ko gre za hitrost podajanja zadetkov. Posodobljene verzije brskalnikov mnogokrat ponujajo le izboljšano hitrost. Google je dober primer, ko govorimo o relevantnosti hitrosti.
Več o tem >>

27. Oktober, 2010

Optimizacija slik – ključne besede kot umetniški podpis


Slike povedo več kot 1000 besed … Z njimi lahko sporočimo, obvestimo, raznežimo ali nasmejemo. Golo besedilo se ne more primerjati z njihovo pojavnostjo, barvitostjo in sporočilnostjo. Tudi pri oblikovanju spletnih strani se radi poslužujemo slik, s katerimi želimo obiskovalcu slikovno sporočiti, da imamo pravo stvar zanj.
Več o tem >>

27. Oktober, 2010

Delček neskončne optimizacije strani – 2. in zadnji del


Prejšnji teden smo obravnavali nekaj osnovnih izrazov, ki jih uporabljamo pri optimizaciji strani. In ker v prejšnjem članku nisem uspela dokončati, bom to storila v tem. Dolgujem vam še del tistih izrazov, ki se navezujejo na osnovne elemente spletne strani in del o vsebini na spletni strani. Vse te izraze in še več najdete tudi v našem SEO priročniku, ki čaka na vas. V njem boste našli več kot 70 strani koristnih in uporabnih nasvetov o optimizaciji strani.
Več o tem >>

19. Oktober, 2010

Pravljičnih 7 za vaš blog


V našem blogu smo že veliko govorili o elementih spletne strani, spletne trgovine, e-mailing sporočila … In ker zadnje tedne mnogo vrstic posvetimo bloganju, naj dodamo še (ne)napisana pravila o sestavnih delih blog strani. Ti elementi vam morda ne bodo pomagali ohraniti obiskovalce dlje časa na blogu, so pa odlično pomagalo za povabilo k ponovnem obisku.
Več o tem  >>

19. Oktober, 2010

Delček neskončne optimizacije strani


Tokratni članek je namenjen spoznavanju novih izrazov, s katerimi se boste srečali, ko boste svoji spletni strani privoščili optimizacijo. Do sedaj smo vam postregli že s kopico člankov, ki govorijo o optimizaciji, pa vendar. Optimizacija spletnih strani pomeni, da vašo spletno stran prilagodimo iskalnikom tako, da jo bodo imeli raje. Sam proces optimizacije delimo na dva dela: on-site in off-site optimizacija. Za več informacij si poglejte našo spletno stran ali pa pobrskajte po zgodovini naših člankov.
Več o tem >>

12. Oktober, 2010

Sočna stran optimizacije strani


Optimizacija strani je v zadnjem času pogosto protagonist naših člankov. Tudi tokrat je tako, s tem da smo vam danes pripravili nekaj bolj sočnega o optimizaciji strani – »link juice«.
Več o tem >>

5. Oktober, 2010

Facebook in optimizacija strani z roko v roki


Prejšnjo sredo sem obljubila, da vam razkrijem, kako lahko učinkovito prepletete optimizacijo strani in Facebook stran. Optimizacija strani vam pomaga spletno stran uvrstiti višje med naravnimi zadetki v iskalniku, Facebook stran pa poskrbi za branding na socialnem mediju. Katere so torej tiste aktivnosti, ki bodo povzpele vašo Facebook stran?
Več o tem >>
 Na vrh >>