Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 


SEO svetovanje in analiza

Optimizacija strani je tekma. Spletnik SEO strokovnjaki vam svetujemo, kako in kaj. Spletno stran analiziramo, preverimo konkurenco, izdelamo strateški načrt in napademo prve strani v iskalnikih.Optimizacija spletnih strani je dolgotrajen proces, pri katerem je vedno bil in vedno bo prostor za izboljšave.
Pri nas razumemo, da je spletna stran s svojo vsebino in izpostavljenostjo odločilna za vaš posel. Še posebej, če je dobro prilagojena iskalnikom in jo vaši potencialni kupci lahko takoj opazijo, se nanjo vračajo ter priporočajo svojim prijateljem, znancem in poslovnim partnerjem. 

Dejstvo je, da na dan prihajajo vedno nove rešitve, tehnologije in načini, kako dostopati do tistih kupcev, za katere vemo, da si želijo vašega produkta.
Če na spletno stran pozabimo oz. zaspimo na lovorikah, nam je že iz športa jasno, da bo zelo hitro prišel nekdo še boljši, bolj pripravljen in motiviran za naskok na vrh, torej tja, kjer se nahaja največji delež vaših kupcev.

Pri SEO svetovanju in analizi, ki sta prvi korak pri vzpostavljanju uspešnega procesa optimizacije strani, vašo spletno stran najprej pogledamo iz večih zornih kotov.
Glavno izhodišče analize in kasneje svetovanja o pravih rešitvah za vaš posel je iz vaše spletne strani izluščiti tisto najboljše, popraviti moteče elemente, ki jih spletni pajki in obiskovalci "ne razumejo" in jo nadgraditi v dobro naoljeno prodajno mašino.

Optimizacija strani s pomočjo Spletnik SEO strokovnjakov bo za vas kmalu postala zelo dobro razumljiv pojem. Tudi sami boste začeli dojemati, da je v vašem poslu še veliko potenciala in da je katerikoli tekmec definitivno premagljiv.

Analize trga, vaših tekmecev in vaše spletne strani se bodo naši SEO strokovnjaki lotili z veliko mero entuzijazma, to nam je namreč vedno bil izziv. Še posebej, če gre za dejanja, ki lahko na vaši spletni strani povečajo obisk.
  
Izvedeli bomo, katere ključne besede so KLJUČNE za vaš posel in kdo so vaši tekmeci za PRVE POZICIJE

Kako poteka analiza spletne strani, preden v njo posežejo Spletnik SEO strokovnjaki?1. Najprej opravimo SEO SWOT analizo, pri kateri ugotovimo, kaj so prednosti (Strenghts), slabosti (Weaknesses), priložnosti (Opportunities) in nevarnosti (Threats). Tako dobimo navodila, kaj in kako naprej.

2. Preverimo, kako je spletna stran uporabna z vidika morebitnega potencialnega kupca in kakšna je konverzija potencialnih kupcev v končne kupce. Cilj je obiskovalcu ponuditi čim bolj enostavno in učinkovito nakupno pot, ki bo seveda pozitivno vplivala na vašo prodajo. Morda imate izdelek ali storitev, ki lahko premika gore, vendar pa vaši potencialni kupci še niso slišali za vas oz. ima vaša spletna stran preveč zakomplicirano navigacijo ali preveč skrit obrazec za oddajo kontakta/naročila. Naj vam mi pomagamo spremeniti vaš svet ter vam in vašim obiskovalcem omogočiti lepo uporabniško izkušnjo.

3. Izgradnja optimizirane vsebine spletne strani in analiza ključnih besed.
Vsebina spletne strani je kralj, torej je kot taka tudi najbolj pomembna pri povečevanju prepoznavnosti in nudenju čim bolj relevantnih informacij vašim kupcem. Ravno zato je zelo pomembno, da se določi izhodišče, torej ključne besede, po katerih bi optimizacija strani vplivala na višjo uvrstitev v iskalnikih. Posledica tega je, da na spletno stran pridejo izključno tisti obiskovalci, ki so v iskalnik vpisali ključno besedo, za katero smo skozi analizo spoznali, da lahko privede najbolj kvalificirane kupce.

4. Analiza konkurence
S to analizo določimo tiste konkurente, ki jih je potrebno premagati, prehiteti in poteptati. Četudi se to morda sliši preveč samovšečno, smo prepričani, da je premagljiv prav vsak, četudi za optimizacijo namenja 10x več sredstev kot vi.


V iskalnikih je prostora le za "10 najboljših". Boste med njimi?
Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani. Poganja Spletnik.

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.