Pridruži se nam na Facebooku
Sledi nam na Twitterju  Spletnik SEO Monitor

Nepogrešljivo orodje za optimizacijo
strani Odpri svoj račun takoj >>

SEO Priročnik

Razkriva resnico o optimizaciji strani
Prenesi svoj izvod >>

    SEO Učilnica

Naučite se optimizacije strani
Obišči učilnico >>

Brezplačen E-komplet

Kako preživeti na Googlu?
Prenesi zdaj >>


 

Optimizacija strani vsebuje

 

Video: Kaj je Spletnik SEO?
 


Izgradnja povratnih povezavŽelite, da vaše stranke kričijo naokoli o vašem podjetju? Da vas priporočajo vsakomur, ki preko povezave, ki jim jo posredujejo, pridejo na vašo spletno stran? Se zavedate, da so povezave iz dobro rangiranih spletnih strani vredne veliko več kot le kanal do nove ciljne publike? Spletni iskalniki jih naravnost obožujejo!Optimizacija spletnih strani za iskalnike torej ni samo stvar posega na spletno stran, potrebno jo je še pozicionirati tja, kamor prihajajo vaši potencialni kupci.

Povratne povezave pri tem igrajo veliko vlogo. Več kot jih je, bolje je. Če pri tem prihajajo še z dobro rangiranih spletnih strani, je to lahko še toliko bolj všeč spletnim pajkom, ki vašo spletno stran zato pozicionirajo višje.

Optimizacija strani se nadaljuje z izgradnjo povratnih povezav.

To je lahko zelo zahteven proces, saj ga je potrebno stalno nadgrajevati.
Pri tem uporabljamo veliko različnih metod in tehnik, ki nam koristijo pri ugotavljanju, katere povratne povezave so slabe in katere so dobre. Gre seveda za višje pozicije v iskalnikih in ravno zato moramo biti pri izbiri povezav zelo pozorni.

Zunanje povezave se smatrajo kot priporočila, ki jih neka spletna stran odda za vas. Tako si lahko pridobite nove potencialne partnerje, hkrati pa vas večje število ljudi vidi tudi na drugih kanalih.

Zakaj bi investirali v spletno stran, ki je tako ali tako nihče ne najde?

Spletna stran bo z izgradnjo povratnih povezav pridobila na vrednosti in postala še bolj popularna tako za iskalnike kot tudi za vaše kupce.

 
Spletna stran bo z izgradnjo povratnih povezav pridobivala na vrednosti in postala še bolj popularna!
 Izgradnja povratnih povezav ni enostavno dejanje. Spletnim pajkom so všeč le tiste najbolj relevantne, ki vaše kupce usmerjajo na informacije, ki jih iščejo.
Optimizacija strani

Izdelava spletnih strani. Poganja Spletnik.

Vse navedene cene ne vsebujejo DDV.